top of page

Onze merken

Anubis cosmetics

Met meer dan 30 jaar ervaring in de voorhoede van professionele cosmetica is de zoektocht naar nieuwe, exclusieve formules en de beste service altijd de voornaamste filosofie geweest. De kracht van deze formules zit in de synergie tussen de verschillende producten. Dit samen met een constante zoektocht naar de beste actieve ingrediënten, zorgt voor de spectaculaire resultaten in huidverbetering.

New CID make-up

New CID Cosmetics is ontwikkeld in de befaamde Burlington kapsalons waarin de New ID make-over salons al gedurende tientallen jaren duizenden vrouwen opmaakten. Deze jarenlange ervaring met echte vrouwen was de inspiratie om New CID Cosmetics te ontwikkelen.

Bandi Geliqüe

GELIQUE is het meest vooruitstrevende soak off systeem (gel lak) op de markt. Het kleur gamma bestaat uit meer dan 200 modieuze en commerciële kleuren. GELIQUE werkt met 4 kleur seizoenen.

Outback Organics

Deze unieke manier van waxen brengt ontharing terug naar een ultieme wellness-behandeling door haar natuurlijke ingrediënten en effectieve botanische huidverzorgingsoplossingen uit Australië. De producten zorgen ervoor dat de huid na de behandeling niet ontstoken of geïrriteerd aanvoelt en dat er geen puistjes of ingegroeide haren ontstaan.

Naast de cabine producten heeft OUTBACK een assortiment verkoop producten ontwikkeld op natuurlijke basis. Met toepasselijke namen zoals BUSH balm en Botanical Oil op basis van Tea Tree en Lemon Myrtle olie.

bottom of page